Масові гуляння пройшли і у Парку Горького

18.03.2013 22:30   -
Автор:

Анастасія Полякова кореспондент

-Останній день Масляної місто гуляло в парку Горького. Тут зібралася сила силенна людей. Йшли вони з піснями та танцями.

А на головному майданчику перед колесом огляду їх зустрічали виступи народних колективів. Влаштували для відвідувачів і чимало рухливих конкурсів у кращих традиціях Масляної.

Юлія Графова тренер з аеробіки

-Потрясающая атмосфера, настоящее праздничное, весеннее, замечательная этнообстановочка, хорошие песенки, очень интересно деткам, всем очень понравилось.

Катерина та Анастасія 15 років

-Весело, много конкурсов, мы участвовали, ждем спаление бабы. Мы с Кариной метали веники, Катя дралась мешками, танцевали ещё, хороводы водили, очень весело, нам понравилось.

Взагалі Парк Горького перетворився на місце загальних веселощів. Харків"яни розділилися – хтось оточив сцену, хтось вишикувався в черги на атракціони. І вони були чималі. Та й на алеях Харківського Діснейленду людей не перерахувати.

Анастасія Семіхіна 15 років

-Это показывает, что парк Горького не зря отреконструировали, людям он нравится, хочется сюда приходить, проводить время всем вместе, в новом более уютно, много развлечений.

Альона Луговська менеджер

-Нравятся аттракционы, нравится, что чисто тут, красиво, все время что-то делается тут, я вот вчера была на пробежке и видела, что и та часть парка уже делается, мне очень нравится.

В'ячеслав Карпенко гість з міста Феодосії

-Вообще отлично, я от города Харькова такого не ожидал, то что построено было в этом году, таких аттракционов нигде вообще нету.

Пригощали городян традиційною стравою – млинцями. І до прилавків з цією стравою – не проштовхнутися.

Ганна керівник відділення банку

-Еле достоялись до блинов, так проголодались, хотели три купить, купили восемь. Очень вкусные блины.

А на завершення свята – дискотека і яскравий подарунок – файер-шоу та символічне спалення опудала.

Анастасія Полякова кореспондент

-Ось так із вогнем у Харківському парку Горького попрощалися городяни з зимою. Для православних кінець Масляного тижня знаменує початок Великого посту. Впродовж сорока днів віряни не вживатимуть скоромної їжі.

Анастасія Полякова