Масовані ракетні обстріли Харківщини 28 липня. Дані від ХОВА (відео)

28.07.2022 10:20   -

Вночі російські окупанти завдали ракетних ударів по Немишлянському та Київському районах Харкова. Пошкоджені промислові об’єкти, приватний будинок, сталися пожежі. Попередньо – постраждалих немає.

Зранку ворог інтенсивно обстріляв Чугуїв. Попередньо – із РСЗВ. Пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі споруди. Було влучання снаряду у багатоквартирний житловий будинок, сталася пожежа. Постраждалих, за попередньою інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, немає.

На місці працюють профільні служби. У Чугуївському районі вчора ввечері смт Печеніги було обстріляне запалювальними снарядами, виникло одразу кілька пожеж на відкритих територіях. Типи вибухонебезпечних предметів рятувальники втстановлюють. Пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.

У Харківському районі протягом вечора дуже інтенсивно окупанти обстрілювали с. Циркуни, сталося 7 пожеж. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. У Богодухівському районі внаслідок обстрілів горіли поля з пшеницею. Загалом протягом доби внаслідок обстрілів окупантів 3 постраждалих у Харківському районі: 2 чоловіків 47 років та 12-річний хлопчик. Один з чоловіків – у важкому стані.

Олексій Муравйов