Масована атака РФ, пошкодження критичної інфраструктури та відключення світла – головне за ніч

16.02.2023 11:50   -

Окупанти вночі завдали масованого удару по Україні. Ворог запустив БПЛА та ракети, є влучання в цивільну інфраструктуру міста Павлоград, Дніпропетровської області. Як пише голова ОВА, є одна загибла, ще 7 людей поранені.

На Львівщині ракета влучила в об’єкт критичної інфраструктури, постраждалих немає, повідомив очільник області. Про влучання в об’єкт інфраструктури повідомили і в ОВА Кіровоградської області, жертв немає. На місцях працюють профільні служби.

За даними Повітряних сил ЗСУ військові РФ запустили 32 крилаті ракети, із них 16 збили сили ППО. Протиповітряна оборона спрацювала у Полтавській, Одеській, Миколаївській, Херсонській областях і на Запоріжжі.

У Сенаті США закликали пришвидшити надання допомоги Україні. Так представники Сенату закликали адміністрацію президнта Джо Байдена пришвидшити надання допомоги Україні. Також у верхній палаті Конгресу закликали збільшити фінансування американської армії щонайменше на 5%. Новий пакет допомоги для України планують оголосити 24 лютого.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

«Укренерго» не надавав обмеження споживання електроенергії – повідомляє ДТЕК. Це дозволяє не відключати світло у Києві та Київській області, а у Дніпропетровській області проводяться виміри споживання електроенергії. У компанії попередили, що внаслідок пошкодження мереж «Укренерго» у деяких енерговузлах можливі відключення за графіком. На Одещині продовжують діяти стабілізаційні відключення.

ОСТАННІ НОВИНИ