Маленькие харьковчане пели песни с народным артистом Владимиром Гришко

19.12.2019 15:29   -
Автор:
У затишних стінах Академії мистецтв Володимира Гришка лунають різдвяні пісні. На честь улюбленого дітьми свята – Дня Святого Миколая у школі влаштували день відкритих дверей. Маленькі харків'яни готуються стати зірками світової сцени та демонструють таланти маестро української опери.  
 
В академії розповідають: дітей навчають в ігровій формі. І, незважаючи на те, що вони потребують більше уваги, ніж дорослі, для кожного знайдуть індивідуальний підхід. 
 
Ольга Барська-Ситник викладач "Академії мистецтв Володимира Гришка"
 
Вони можуть все в собі переварити, навіть те, що ми думаємо, ми можемо їм дати, а вони не зрозуміють. Ні, діти – це лакмусова бумажка. Вони все розуміють і все роблять вірно.
 
Незважаючи на те, що академія доволі молода, вона вже має задоволених учнів. 12-річна Аліна займається декілька тижнів та вважає, що навчання тут допоможе їй здійснити свою мрію – співати на великій сцені.
 
Аліна учениця академії
 
Я вообще с детства любила петь очень сильно. И мне очень нравится петь, мне нравятся мои учителя, я с ними пою, мне хорошо. С учителями я открыла свой голос. 
 
Та найголовніше те, що з дітьми тут працюють професіонали своєї справи, які долучають до мистецтва маленьких харків'ян, розповідає Ірина Ясногородська, мати 6-річної Лоли.
 
Ірина Ясногородська мати учениці академії
 
Наши дети могут учиться по методикам и в присутствии такого известного человека, мировой известности нам это очень приятно. Когда в Харькове, в нашем родном городе, открывается что-то для детей, которое помогает детям развиваться, это всегда очень здорово. 
 
Натхненник школи Володимир Гришко наголошує: спів об'єднує людей. Та сподівається, що згодом в його академії навчатимуться діти не лише з Харкова, а й з області. 
 
Володимир Гришко народний артист України, засновник "Академії мистецтв Володимира Гришка"
 
Саме головне в нас – це діти, повірте мені і сьогодні святий Миколай щедро дарує нам можливість славити Бога, нашу рідну неньку Україну і не забувати за наших дітей. Ми завдячуємо Геннадію Адольфовичу Кернесу за підтримку цієї ідеї, щоб саме у Харкові на святій Слобожанській землі відбулася оця перша музична академія дітей Володимира Гришка.
 
А зараз в Академії мистецтв Володимира Гришка розпочався набір учнів на зимовий семестр. Школа приймає на навчання дітей від чотирьох років.