Лучшие ученики Слободского и Основянского районов получили стипендии от нардепа Анатолия Денисенко

04.11.2016 15:20   -
Автор:
Навчання у школі, спорт, різнобічні хобі та перемоги у найсерйозніших всеукраїнських конкурсах. Всі ці заняття вдало поєднують у своєму житті найкращі учні Слобідського та Основ"янського районів Харкова.  
 
Дмитро Агійонок учень 5-го класу Харківської спеціалізованої школи № 114
 
Я займаюсь моделюванням, роблю всякі літаки, машини. В школі мої найулюбленіші предмети – фізкультура і математика.
 
Людмила Єнгібарян учениця 9-го класу Харківської гімназії № 178
 
Я активна, іноді люблю керувати, я завжди вважаю, що, якщо хочеш щось зробити, зроби це сам. Я вчу англійську та китайську мови. Дуже хочу ще вивчити німецьку. Буду вчитися на перекладача, а в майбутньому хотіла б, можливо, стати депутатом.
 
Мрії талановитих дітей повинні ставати реальністю. В цьому переконаний народний депутат України Анатолій Денисенко. Тому щороку він заохочує найкращих стипендією. Отримані гроші, каже нардеп, юні дарування можуть виратити на себе – або на освіту, або на задоволення. Головне – щоб із користю для особистості.
 
Анатолій Денисенко народний депутат України
 
По моему мнению, очень важно, чтобы дети понимали, что своими усилиями, своим трудолюбием, своими талантами можно в жизни чего-то добиться. Мы надеемся, что эти дети сделают качественный прорыв в нашей стране, нашем городе, нашем районе. И будут теми детьми, благодаря которым мы, наша страна, станем успешными.
 
Стипендіями обдарованих дітей Анатолій Денисенко заохочує вже вп'яте. І зупинятися на цьому не збирається. Адже, вважає, молоді таланти чи ненайбільше заслуговують винагороди за свою сумлінну працю. У 2017-му 30 стипендій від нардепа також чекатимуть на своїх власників.