Літо, що не поспішає йти. Як двірники Київського района підтримують красу у дворах

12.10.2020 11:08   -
Автор:

Скажите осінь, майже середина жовтня. Аж ніяк, скажимо ми вам. Це відчуваеш коли потрапляєш саме до цих дворів. Київський район. Проспект Жуковського, 11,13 та 15. Здається, що літо не поспішає звідси йти. Всюди зелені газони, а клумби радують око своїм яскравим різнобарв'ям. Краса та і тільки.

Анжела Борисова двірник

Много труда, мы старались. С самого апреля, как мы приступили к работам мы постоянно контролировали полив, постоянный полив. Лето было засушливое. Поэтому прополка однозначно и полив. Каждодневный полив. И к тому же постоянно удобряем цветы и почву под ними. В последнее время, есть такая тенденция, что жители уже более бережно относятся к нашей работе и это радует, правда! Уже стараются не вырывать цветы, не ломать, всегда спасибо говорят. И это правда очень здорово, когда тебе говорят спасибо и ценят это!

Цінити та поважати працю двірників та озеленювачів є за що, кажуть місцеві мешканці. Адже звичайний двір у спальному районі перетворився на міні-парк. Тут тобі і квітники всюди і альпійські гірки та рокарії. А входи в під'їзди прикрашають картини, намальовані власноруч. Все зараз комунальники розмірковують над планами з благоустрою на наступний 2021-рік. Секретів не видають, проте кажуть, задумів багато. І вони готові їх втілити в життя на радість містянам.

Валентина Кротова начальник Київської філії КП "Харківблагоустрій"

На сегодняшний день у нас уже собраны семена, которых достаточно будет для того, чтобы высеять. В основном мы работаем своими семенами, поэтому они не боятся ни жары, ничего. И, как говорится, долго цветут и радуют жителей. Так же многолетних цветов у нас много, которые будем рассаживать, кустов у нас много. Ну и остальные клумбы, цветники, альпийские горки и рокарии мы тоже это всё планируем. В следующем годы мы вообще хотим поменять стиль, чтобы у нас всё было совершенно другое. А озеленение у нас на первом плане, потому что когда зелено – это уже красиво! Оно радует глаз! Ну и плюс к этому декор!