Ліквідація наслідків ракетних обстрілів у Харкові – щоденна робота комунальних служб (відео)

19.08.2022 16:46   -

У Харкові продовжуються відновлювальні роботи у кількох районах міста після нещодавніх ракетних обстрілів. В інших районах продовжують вставляти вікна, закривати контури будинків та облаштовувати бомбосховища.

Кожного дня у Харкові у всіх районах працюють комунальники: прибирають, лагодять, закривають та доглядають. Завдяки злагодженій роботі працівників служб і небайдужих харків’ян у мегаполісі оперативно усувають наслідки, а вулиці міста завжди у чистоті та порядку. Так от у Немишлянському районі співробітники ДСНС, волонтери та місцеві жителі розбирають завали після ранкового обстрілу житлового фонду. Водночас працівники шляхового господарства розчищають проїжджу частину.

У Слобідському районі – ліквідують наслідки ворожого обстрілу гуртожитку. Роботи тривають і у Салтівському районі – фахівці комунального підприємства «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» продовжують відновлювати житлові будинки, що пошкоджені внаслідок ворожого обстрілу. Ремонтують покрівлі та закривають вибиті вибуховою хвилею вікна.

А бригади комунального підприємства «Харківспецбуд» закривають контури житлових будинків у Слобідському районі. Майстри щодня виконують понад двадцяти заявок. Це переважно закриття вікон, пошкоджених вибуховою хвилею, ремонт покрівель та дверей.

Такі ж самі роботи тривають і у Холодногірському районі. Там з початку війни вже закрили майже чотири тисячі вікон, а також відновили чотири тисячі триста квадратних метрів покрівлі. І роботи продовжуються щодня. Більше того, працівники комунального підприємства «Харківблагоустрій» проводять благоустрій у різних районах міста. Наводять лад та прибирають у дворах житлових будинків. Вирішують і безпекові питання – спільними зусиллями працівників кількох профільних комунальних підприємств було обладнано ще одне приміщення бомбосховища по вулиці Каштановій.