Лікар Хармс відлетів до Австрії

11.07.2012 22:49   -
Автор:

"Діагнози не продаються!", "Їдьте до дому, лікарю Хармсе!". З таким гаслами студенти напередодні ввечері чекали медика бранки. Останній мав приїхати з центру проміневої діагностики., де відбувалося обстеження леді Ю. І хоча студентів зібралося не багато, проте всі вони сюди прийшли свідомо.

Євген Столяров учасник акції

-Меня в частности не устраивает тот момент, что действительно у нас в Украине лучшие врачи в Европе, почему мы не можем лечиться благодаря нашим врачам и вызываем обязательно немецких врачей.

Марія Столярова учасниця акції

-В Украине есть врачи, в частности в Харькове ск  т.е. в принципе квалификация харьковких врачей позволяет Юлии Владимировне поставить точный диагноз.

Та студентів обурює не лише недовіра до українських лікарів, а й ситуція в цілому, що розгорнулася навколо цих подій.

Марія Столярова учасниця акції

-Мы не хотим, чтобы делали из суда цирк. чтобы было два закона: для небожителей и для обычных людей и чтобы пришел к финалу этот затянувшийся конфликт или я не знаю, как его просто назвать.

Та студенти біля готелю ввечері доктора Хармса не дочекалися. А тому вже сьогодні вдень вирішили проводити його в Харківському аеропорту. Дізнавшись що він відлітатиме до Вени, чекали його біля входу в термінал з символічними атрибутами – повітряними кульками, віниками та велосипедом.

Вадим учасник акції

-На билет у нас денег не хватило потому что дорого, вот мы ему велосипедик пускай едет к своим лечить своих, которые больше нуждаются. А я ещё раз повторю у нас своих врачей хватает.

Втім по прибутті доктор Хармс не звернув на очікуючих жодної уваги.

Лутц Хармс лікар Юлії Тимошенко

-Мій від"їзд було заплановано раніше і замість мене приїде мій колега.

Щодо стану Юлії Тимошенко, то доктор Хармс сповістив, що їй було зроблено чергове обстеження і діагноз підтвердився, щоправда який саме, не уточнив, порадивши звернутися до інтернету. 

Анжела Сушко, Олександра Суфіянова, Євген Дроботов, Харьковские Известия.