Личный прием депутата Харьковского городского совета Анатолия Денисенко

09.10.2012 21:04   -
Автор:

Неспроможність придбати власні квадратні метри. Ця проблема для вчительки Людмили стала найголовнішою в житті.

Людмила харків'янка

-У нас на тридцать один квадратный метр, прописано четыри человека. Из них одна комната без окна, то есть фактически одна комната четырнадцать квадратных метров.

З цією проблемою жінка прийшла на особистий прийом до депутата Харківської міської ради Анатолія Денисенка. Чоловік розповів: наразі в місті діють програми, за якими житло можна придбати в кредит, під невеликі відсотки та з мінімальним першим внеском. А от Людмилу Прасолову хвилює не житло, а благоустрій біля нього.

Людмила Прасолова пенсіонерка

-Я обратилась по поводу нашего дома, по переулку Заводскому девять- дробь шесть, чтобы нам Анатолий Петрович помог в благоустройстве нашего дома.

Благоустрій поступово прийде у кожнен двір Червонозаводського та Комінтернівського районів, та й в інші куточки міста. Проблем назбиралось чимало, вони десятки років не вирішувались і зробити все одразу неможливо,- каже депутат Харківської міської ради Анатолій Денисенко. А особисті прийоми дають можливість дізнатись про проблему та знайти їй вирішення якнайскоріше.

Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-Традиционно много вопросов, касающихся жилищно-коммунальной сферы. Есть вопросы, когда людям нужна какая-то консультация, в том числе и юридическая, в том числе и техническая. Есть вопросы, связанные с помощью всевозможной. Стараемся максимально помочь всем.

Усі звернення городян депутат Харківської міської ради Анатолій Денисенко бере на свій власний контроль і ніхто без уваги не лишається.

Євгенія Кутнова, Олег Синицький.Харьковские Известия