Лев Бондаренко в свои 8 лет установил рекорд Украины по квантовой физике

15.02.2018 14:26   -
Автор:
Перший в житті рекорд України, юний хлопець поставив у свої 5 років. Тоді Лев Бондаренко прочитав з найбільшою швидкістю незнайомий текст. Протягом однієї хвилини він вимовив 141 слово. Через рік він назвав  207 столиць країн світу. Потім назвав 301 наукову назву живих істот, відповідно до зображень і ось сьогодні  – астрофізика.
 
Лев Бондаренко рекордсмен (8 років)
 
Нейтралино. Зина, фатина, и фиксина смешиваются образуя нейтралину. Квазар. Это класс астрономических объектов, являющихся одними из самых ярких объектов во Вселенной. 
 
І так, майже не сходячи з місця, протягом 50 хвилин Лев демонстрував свої знання, відповівши на 140 питань.  І саме це і дозволио йому поставити 4-й рекорд в своєму житті. 
 
Лев Бондаренко рекордсмен (8 років)
 
– Я конечно рад! 
– Как долго ты готовился к этому? 
– Не долго, я готовился к этому. 
– Ну приблизительно?
– Приблизительно? ну не знаю, дней 5 я готовился к этому.
– Было сложно готовится к этому?
– Нет, было не сложно.  Просто если вам этого хочется, вам, прям понад усе на світі это хочется, то вам никогда это не сложно!
 
Та вже зараз хлопець готується до нового досягнення – планує назвати найбільшу кількість героїв з "аніме". Загалом же Лев нічим не відрізняється від однолітків, просто вивчає кілька іноземних мов, розуміється на квантовій фізиці і має ще кілька захоплень, про це вже розповідає мама восьмирічного рекордсмена. 
 
Ольга Звянцева мати рекордсмена
 
Несмотря на его интеллект, он обычный ребенок, он увлекается мультфильмами, анимэ любит, он  очень любит играться. То есть он обычный ребенок. Вот на рекорде он баловался, шутил.
 
Лев  навчається у школі, щоправда, другий та третій клас він пройшов екстерном. Зараз же відвідує навчальний заклад кілька разів на тиждень. Ольга Звянцева зазначає що і у організації такого графіку і у проведенні рекорду активну участь брало керівництво міста.
 
Ольга Звянцева мати рекордсмена
 
Благодаря поддержке Департамента образования и руководства нашей школы ему организована индивидуальная система посещения. Хотела поблагодарить Харьковского городского голову Геннадия Адольфовича за помощь и поддержку в установлении 4 рекорда Украины. Большое спасибо.