КВК-щики в парку Горького

29.10.2012 16:36   -
Автор:

Не дивлячись на негоду парк Горького вабить своєю красою та різноманітними розвагами і як завжди зустрічає відвідувачів. Серед яких і харківські КВК-щики молодіжної ліги. Відкривши свій 13-ий сезон командних ігор, вони відправились до харківського діснейленду за новими враженнями.

Олександр Краснобай редактор міської молодіжної ліги КВК

-Народный депутат Валерий Писаренко пригласил команды КВН в парк Горького покататься и отлично провести время. Все просто с отличным настроением и с большой инициативой, конечно очень хороший поступок, чтобы молодые команды подбодрить, а опытные, чтобы сплотить. 

Інакшого рішення і не могло бути. Валерій Писаренко впевнений, такими невгамовним молодим людям треба чи не щодня заряджатися позитивною енергією.

Валерій Писаренко народний депутат Ураїни

-Когда во время КВН они подарили всем харьковчанам 3 часа безостановочного юмора, возникло решение подарить им путешествие по, наверное сердцу и душе, заряженному позитивной энергией, новому месту Харькова – это парк Горького. Сегодня ребята пошли и оторвались по полной.

Не вагаючись одразу відправились на "Американські гірки" – це фішка парку Горького. СамІ себе підбадьорювали та налаштовувались на різкі підйоми, спуски і повороти, адже все це на висоті двадцять шість метрів та зі швидкістю шістдесят кілометрів на годину.

-Классно вобще, классно. – Я был в Голливуде такого не было, честно. – Это капец, я глаза закрыл, думал и умру. Классно вобще, классно.

Втім харківські КВК-щики і тут не змінювали своєму амплуа – жартували та імпровізували, хоч одразу на сцену.

-Обычные горки, ничего весёлого.

А найекстремальніший атракціон "Взліт"  ще додав адреналіну. Сміливців проїхатися на цих шалених літаках було чимало.

Анжела Сушко кореспондент

-Після таких польотів веселі та кмітливі не могли прийти до тями і з'ясувати прийшли у голову нові жарти чи взагалі все повилітало.

-Вот летишь как космонавт, не понимаешь что происходит у тебя, всё крутится, кружится, классно.

Після такої круговерті всіх очікували інші враження. Вже зовнішній вигляд будинку страху навіював жах, тож деяких довелось навіть тягти силоміць. Після будинку жахів – на висоту пташиного польоту – на колесо огляду, аби з  55 метрів оглянути місто. Після такої подорожі вражень та емоцій хоч відбавляй, кажуть КВК-щики.

Анжела Сушко, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.