Куда сходить на весенних каникулах: развлекательная программа в парке Горького

29.03.2017 12:31   -
Автор:
Аж до 2 квітня школярі можуть не думати про навчання. Весняні канікули тривають і, судячи з кількості відвідувачів центрального міського парку, провести їх діти, підлітки та навіть дорослі вирішили на свіжому повітрі, насолоджуючись розважальною програмою.
 
Богдан школяр
 
Очень нравится, бываю тут, конечно не сильно часто. Но тут так прикольно! Красиво, очень красиво: и деревья, трава, все, так сказать, зеленое. 
 
Олена харків'янка
 
Такой парк очень интересный, в каждый сезон по-разному раскрывается. Вот сейчас обнаружили на озере крокусы. Очень красивые желтые крокусы. Вот, подзарядились настроением хорошим. 
 
В Центральному парку імені Горького дітям та їх батькам блукати без діла не доводиться, кожен день весняних канікул розпланований. Так, сьогодні на головній сцені – програма для наймолодших, а в розважальному центрі – танцювальні батли. 
 
Настя школярка
 
Видела, как танцуют там, на сцене. Буду приходить сюда еще обязательно, еще прийду сюда на выходные.
 
Людмила Пономарьова мешканка м.Старобєльска, соорганізатор поїздки дітей з Луганської області до Харкова
 
Ой, замечательно, дети наши в восторге. У нас маленький городок, они этого всего не видели. И нашим детям действительно сделали каникулы. 
 
Дискотеки, конкурси, та цікаві майстер-класи заплановані в Парку Горького аж до другого квітня. Особливо ж насичену програму співробітники підготували на десерт, на останній день канікул. Першого квітня, в День сміху харківські та не тільки харківські школярі, а також їх батьки зможуть побачити циркову та театральну вистави, побачити шоу двійників, а також потанцювати на дискотеці абсолютно безкоштовно.