Кто-то пытается замести следы за собой: активист “Оппоблока” о своих похитителях

05.08.2015 17:14   -
Автор:

Він третій день на лікарняному ліжку. В нього з два десятки забоїв, струс мозку, перелам шийних хребців та зламаний ніс.

Павло постраждалий  

Сейчас очень большая боль в спине, в ребрах, голова постоянно кружится, болит. Тяжело передвигаться.
 
 
Це результати чотиригодинних тортур викраденого Павла. Прихильника Опозиційного блоку, який в понеділок йшов на мітинг, а опинився в руках невідомих. Лікарі констатують, хлопець переніс шок і важку психологічну травму. Зараз він на знеболюючому.
 
Андрій Козаченко заступник головного лікаря з хірургії

На данный момент состояние относительно удовлетворительное. На данный момент непосредственной угрозы жизни у него нет. Поэтому сказать, что долго он здесь пробудет я не могу. Он в принципе под амбулаторное лечение.

Про те що сталося з ним, Павло розповів і міліції.

Оксана Калмикова прес-секретар ГУ МВС України в Харківській області  

Действительно обращались с заявлением в Киевский райотдел милиции. Открыто уголовное производство. Ведомости внесены в ЕРДР по ст. 146   УКУ проводится досудебное расследование.

Напередодні хлопець вже давав свідчення. З міліцією, розповідає, проїхали за маршрутом викрадення. Тоді і дізнався, що не стало камер відеоспостереження на вулицях, якими його везли. Саме вони могли зафіксувати авто, на якому викрадали активіста. Єдине що знайшли друзі Павла, це ось ці фото в соцмережах. Зроблені в день викрадення. Два позашляховики якраз виїжджають на Пушкінську, звідки і викрали хлопця.

Это они были да. Потому, что забрали на машине, вот. И на машине была надпись азов. И машина была камуфляжного цвета. В центре как бы все видели их машину.

А поки міліція шукає сліди тих, хто міг викрасти Павла, до його родини вже почали телефонувати невідомі.

Павло постраждалий

Я сейчас очень волнуюсь за мать за отца, за бабушку дедушку, за всех родных, потому, что они знают все адреса  и мало ли что, я думаю ни спроста они интересовались. То, что я шел туда я хотел высказать свое мнение, я хотел поддержать свое мнение об этом я не жалею. Ну а то, что произошло, как бы, я ж говорю, Бог им судья, они сами свое получат.

У разі, якщо викрадачів знайдуть, і доведуть їх провину в суді, то їм загрожує до десяти років тюрми.