Кровли с сюрпризом

30.07.2012 16:58   -
Автор:

Дах двісті шістдесят четвертого будинку  по проспекту Гагаріна для комунальників став особливим. Тут робочим довелося вручну вирубувати десяток невеличких берізок.

Сурен Мелікян, робочий:

-Вырывали с корнем. Они под все слои рубироида. Я не знаю – сколько там было слоёв, но очень много. Очень далеко проникли корни. Приходилось вырывать для того, чтобы они в дальнейшем потом не проросли.

Потім фахівці зробили стяжку, уклали  перший шар. Зараз приступили до  другого. Цього ремонту місцеві мешканці чекали усім будинком. Адже зранена коріннями дерев покрівля постійно протікала.

Олексій Чміль, виконроб:

-Вся кровля была, вот как вы видите не в лучшем состоянии. Все дыри, все щели, когда вода попадает – она протекает в основание.

Результати негод люди відразу бачила на стелі та стінах своєї квартири.

Володимир Храмцов мешканець будинку

-Баночки-кружечки, тазики. Вот так вот. Где-то больше года текло.

Звернення мешканців будинку до міського голови дали результат. Вже половина покрівлі – зроблена. Інші двісті п*ятдесят квадратних метрів рубероїду робочі покладуть до кінця тижня. Зробили тут і нові залізні оголовки та стокові труби. Схожа робота і на інших об*єктах міста. Бо до початку сезонів дощів та похолодання треба відремонтувати покрівлі на трьох тисячах домів. Виконати заплановане комунальникам дозволить налагоджена у місті лінія з виробництва покрівельних матеріалів. Муніципальний завод здатен за добу випускати до півсотні тисяч квадратних метрів рубероїду.

Олена Завгородня ,Сергій Перец. Харьковские Известия.