«Крок до зірок» – 2020 зажигают новые таланты Новобаварский района

03.03.2020 11:47   -
Автор:
Такими запальними були виступи всіх юних артистів. Кожен з фіналістів прагнув отримати звання найкращого у своїй номінації. 
 
Марія Рябухина фіналіст фестивалю «Крок до зірок»
 
Мы открываем всю душу свою и отдаем ее на сцену, чтобы показать. Какие мы классные и лучшие!
 
Всеволод Корх фіналіст фестивалю «Крок до зірок»
 
Мы очень много репетировали, недели две-три. Думаю, мы так зажжем, как никто не зажжет!
 
Третій Фестиваль «Крок до зірок» пройшов під патронатом мера Харкова Геннадія Кернеса за ініціативи голови адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник. Серед фіналістів  юні дарування з дитячих садків і загально-освітніх шкіл,  шкіл мистецтв, вихованці циркових і танцювальних студій району, культурного центру «Баварія» та ЦДЮТ, студенти професійних училищ. 
 
Юрій Медведєв депутат Харківської міськради
 
Самые красивые, самые талантливые, самые лучшие дети Харькова в самом лучшем зале города Харькова. И это-  здорово. Потому что наши дети должны учиться в отремонтированных комфортных школах, ходить в уютные безопасные садики, и выступать на самой лучшей сцене нашего города, потому что они дети Харькова, потому что Харьков любит своих детей. Потому что наш мер делает все, чтобы наши дети жили в самом лучшем городе на земле.
 
Свято талантів Новобаварського району за масштабністю, яскравістю костюмів, видовищністю постановок  пройшло  на рівні, гідному  не лише міста, а й всієї країни, зазначив один з почесних гостей та член журі.
 
Олексій Топчій депутат Харківської  міськради 
 
Такие эмоции, такое настроение. Это говорит о том, что команда городского головы работает и дает возможность талантливым детям развиваться, заниматься своим любимым делом.
 
Тетяна Цибульник, голова адміністрації Новобаварського району, розповідає, що коли три роки тому започаткували  фестиваль «Крок до зірок», і не уявляли, що захід сягне таких масштабів, стане  затребуваним і популярним. 
 
Тетяна Цибульник голова адміністрації Новобаварського району
 
И если первый год у нас  было зарегистрировано порядка 400 участников, второй – более 600, а в этом году – полторы тысячи участников. Дети Новобаварского района достойны выступить на одной из лучших сцен города Харькова. В Харькове Геннадий Кернес уделяет огромное внимание детям. Мы стараемся в этом направлении тоже плодотворно работать.
 
Бурхливими оваціями номінантів підтримували викладачі і батьки. За лаштунками учасники фестивалю розповідали про свою творчість.12-ти річний Юрій Мирошник говорить, що ні перед виступом, ні на сцені зовсім не хвилюється
 
Юрій Мирошник фіналіст фестивалю "Крок до зірок"
 
Коли я співіаю – відчуваю себе зовсім іншою людиною. Це дуже круто!
 
Юрій розповідає, що зараз опановує ази нотної грамоти, щоб у майбутньому написати свій музичний твір.
 
Юрій Мирошник фіналіст фестивалю "Крок до зірок"
 
Коли я більш-менш навчусь грати на гітарі, зроблю свою пісню. Авторську. 
 
Збірна 162-ї школи Новобаварського району «Нове покоління» складається з  20 учасників від 5-го до 11 класу. Дівчатка розповідають, що вони самі ставили номер, розробляли  костюми.
 
Марія Зінченко фіналіст фестивалю «Крок до зірок»
 
Також нам допомагали наші батьки та вчителі нашої школи. Це було дуже цікаво, сам процес, та пошиття костюмів і взагалі, це дуже гарно, що ми приймаємо участь тут, ми дуже раді!
 
Шевченко Поліна фіналіст фестивалю «Крок до зірок»
 
Коли я танцюю, відкриваю себе, мені це дуже подобається, коли я стою на сцені, я відчуваю самовпевненність.
 
Іорданова Поліна фіналіст фестивалю «Крок до зірок»
 
Мені дуже подобається танцювати, дуже подобається . І це найкращий спосіб показати людям свої емоції.
 
А от  шестирічний  Микита, щоб представити нову номінацію «Зірка плюс зірочка» на сцену піднявся разом зі своїми батьками. 
 
Вікторія Борщ фіналіст фестивалю «Крок до зірок»
 
Мы хотим выразить благодарность садику. Именно он помог раскрыть талант. Каждый сезон: зима, весна, осенью мы в садике рассказываем стихи. И именно на этом конкурсе мы заметили, что у него неплохо получается. Поэтому мы придумали стих самостоятельно и решили поучаствовать в этом конкурсе и попробовать себя.
 
Микита Борщ фіналіст фестивалю «Крок до зірок»
 
В садик, конечно, я не хочу ходить, но придется учиться.
 
Кожна номінація, а це і вокал, і хореографія, хорове, циркове мистецтво, інструментальна музика, передбачала отримання Гран-прі. Всі фіналісти стали лауреатами фестивалю першого, другого і третього ступеня, отримали пам’ятні статуетки, дипломи, а також учасникам і їх батькам були урочисто вручені  подяки Новобаварської адміністрації та солодощі від Харківського мера. Глядачі ж отримали купу позитивних емоцій і порцію гарного настрою.