Краще літо без гарячої води, ніж зима без опалення: в КП “ХТМ” пояснили потребу тривалих відключень

25.05.2023 17:05   -

Війна не зупиняє тепловиків модернізувати та приводити до ладу обладнання. Щоби харків’яни в новому опалювальному сезоні були і з теплом, і з гарячою водою. Вже зараз “Харківські теплові мережі” розпочали ремонтну кампанію.

ЄВГЕН КАУРКІН ДИРЕКТОР ТЕХНІЧНИЙ КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»
У неділю ми закінчили останнє гідравлічне випробування від ТЕЦ це великі діаметри наших магістральних мереж виявили близько 40 дефектів на магістралях, не кажучи про внутрішньоквартальні мережі, тому зараз ми можна сказати вже в повноцінному ремонтному режимі по всіх напрямках працюємо, перекладаються ділянки від котельні Павлове Поле, будемо виконувати роботи по магістралі від ТЕЦ, близько 30 кілометрів внутрішньоквартальних мереж буде замінено.

Магістральні та внутрішньоквартальні мережі витримали 8 перезапусків опалення, тому вони потребують особливої уваги фахівців. Також реконструюють 8 центральних теплових пунктів. І це тільки у трьох районах – Холодногірському, Новобаварському та Шевченківському. І, на жаль, без відключення гарячої води виконати усі роботи неможливо.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ЄВГЕН КАУРКІН ДИРЕКТОР ТЕХНІЧНИЙ КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»
Через виконання великого обсягу робіт, і на магістралях, і на наших котельнях і ТЕЦ ця зона залишається без теплоносія, а виходячи з цього і без гарячої води. тому нам краще підготуватися, будучи влітку без гарячої води, ніж ми будемо взимку і без опалення, і без гарячої води.

Через війну кількість відновлювальних робіт зросла. І наразі тепловики працюють на всю потужність, щоб взимку забезпечити теплом усі житлові будинки.

ОСТАННІ НОВИНИ