КП «Харківводоканал» підписав меморандум про подальшу співпрацю з UNICEF (відео)

20.04.2023 18:09   -

Комунальне підприємство «Харківводоканал» матиме змогу і надалі поставляти споживачам чисту воду, завдяки підтримці UNICEF. Угоду про співпрацю протягом 2023 року закріпили підписанням Меморандуму.

ВІТАЛІЙ ПАНОВ ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»
Та помощь, которую нам оказывает UNICEF, очень важна. В самые тяжелые моменты российской агрессии UNICEF подставила нам свое плечо и помогает решать проблемы, которые стоят перед предприятием Харьковводоканал – жизнеобеспечение Харькова.

Угода про співпрацю дасть змогу Харківводоканалу забеспечувати потреби підприємства в хімічних реагентах та інших необхідних матеріалах протягом 2023 року. А це означає, що харків’яни і далі будуть отримувати гарно очищену воду, яка подається до будинків. Рівень допомоги, обумовлений меморандумом, дуже вагомий, говорять на підприємстві.

ТАРАС ГРУЩАК ЗАСТУПНИК ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА-ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ЗБУТУ
Завдяки підписаним сьогодні документам, хімічні реагенти для очистки води для нашого підприємства будуть профінансовані майже на 100 млн грн. до кінця поточного року. Ми надзвичайно вдячні UNICEF, безпосередньо представникам, які з нами співпрацюють особисто, бо наша плідна співпраця з цією надпотужною організацією розпочалась в перші місяці повномасштабного вторгнення на территорію України, і ми співпрацюємо протягом 2022-2023 років, і будемо працювати, як мінімум, до кінця цього року. Юнісеф допомагають нам з поставкою реагентів, а також щодо поставки критично важливого обладнання для роботи нашого підприємства. Це і розхідні матеріали, і комплектуючі, електрообладнання, генераторне обладнання.

Керівництво КП «Харківводоканал» говорять, сподіваються, що співпраця з UNICEF продовжиться і в майбутньому.

ОСТАННІ НОВИНИ