КП «Харьковводоканал» продолжает перезаключать договоры с абонентами

10.12.2019 12:08   -
Автор:
Комунальне підприємство «Харківводоканал» продовжує переукладати договори зі всіма користувачами послуг. У травні 2020 року набуде чинності закон України про ЖКГ, якими передбачено таку процедуру. В залежності від статусу абонента – фізичні особи, власники квартир і нежитлових приміщень багатоквартирних будинків, житлових будинків приватного сектору, юридичних осіб, бюджетних організацій. Для них передбачається 5 різних видів договорів.
 
Олена Волочій заступник директора КП "Харківводоканал" по роботі з абонентами
 
Мы ежедневно осуществляем выезд к месту жительства потребителей, также люди могут обратиться к нам в абонентные отделы заключить договор, с  текстами договора потребитель имеет возможность ознакомиться на нашем сайте предприятия.
 
Споживачу необхідно мати з собою паспорт громадянина України, код, правовстановлюючі документи, а також технічний паспорт. Дана процедура абсолютно безкоштовна, зазначають на підприємстві. Законом чітко передбачено, що не пізніше 1 травня наступного року всім отримувачам послуг необхідно укласти необхідні договори з надавачем комунальних послуг.
 
Олена Волочій заступник директора КП "Харківводоканал" по роботі з абонентами
 
Всего абонентов на счету у нашего предприятия 580 тысяч, по состоянию на сегодня, заключило более 20 тысяч потребителей договоров с нашим предприятием.
 
У "Харківводоканалі" закликають містян звертати увагу на інформаційні дошки біля під'їздів з часом стоянки виїзних кас і адресами, де буде здійснено переукладання договорів.
 
Світлана харків'янка
 
Увидела объявление. На подъезде было расклеено, о заключении договоров на услугу, вот пришла заключила договор.
 
Анна харків'янка
 
Для нас удобно, то что здесь машина, выездная касса, и людям, у которых нет возможности подъехать для заключения договора на Юбилейный, это конечно удобно – заключение рядом с домом.