Кожен має свій фронт. Міські комунальники стоять на захисті Харкова (відео)

14.07.2022 19:03   -

У Слобідському районі продовжують упорядковувати укриття. У роботах беруть участь комунальні підприємства, волонтери та місцеві жителі. Приміщення дезінфікують та проводять туди світло.

Крім того, в приватному секторі Слобідського району прибирають звалища, що стихійно утворилися. Роботи виконують бригади КП «Благоустрій» із залученням техніки КП «Комплекс із вивезення побутових відходів».

Спеціалісти КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” продовжують ремонтно-відновлювальні роботи на покрівлях будинків Салтівського району.

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» щодня виконують понад 300 заявок на відновлення внутрішньобудинкових систем водопостачання та водовідведення.

Про це повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП “Харківводоканал” Валерій Харлан. За його словами, поступово городяни повертаються до своїх квартир, про що свідчить зростання кількості заявок на ремонти.

«Щодня виконуємо понад 300 ремонтів, а іноді відпрацьовуємо і всі 400. Найчастіше усуваємо позаштатні ситуації в будинках, де після обстрілу мешканці масово виїжджали, а тепер повертаються та починають перевіряти комунікації», – зазначив начальник управління.

Станом на 14 липня відключеними від послуг підприємства залишаються 47 будинків та 69 під’їздів. В основному це ті будинки Салтівського, Київського та Індустріального районів, в яких після влучень снарядів сталися значні руйнування.

Андрій Пакулов