Котодомик с улицы Библика, 1а перенесут

20.09.2019 16:39   -
Автор:
Котобудиночок, що встановлений на вулиці Біблика, 1а, перенесуть. У КП "Поводження с тваринами" пояснили, незважаючи на те, що котам показали той будиночок і корм там був постійно, вони туди так і не засилися.  Причина – деякі батьки вирішили, що споруду зробили для дітей. 
 
І на будиночку, і під ним, і навколо нього – весь день, при повній підтримці своїх батьків, грають діти: підіймаються сходами, засипають котоквартирки піском, закидають іграшками, гілками, листям і навіть камінням, топчуться по даху і сидять на декоративній трубі. Батьків не бентежить, що будиночок встановлювався з іншою метою, не зупиняють таблички з попередженням про те, що ігри в цьому місці не гігієнічні навіть і те, що будиночок стоїть в самому кутку двору.
 
У комунальному підприємстві зауважили, що це не пов"язано із тим, що дітям ніде грати. Адже нещодавно майданчик для них повністю облаштували та відремонтували. 
 
Тому, нас дуже дивує таке ставлення дорослих людей до того, що відбувається. А при такому ставленні жителів двору – котики ніколи не поселяться в призначений для них будиночок і не будуть в ньому жити. З цих причин було прийнято рішення перенести його в інший двір на вулицю Миру, 20, де також проживає безліч бездомних котів, але є відповідальні люди-опікуни, які доглядають за хвостатими щодня, які пообіцяли не тільки стежити, щоб в котодомік не лізли сторонні, а й утримувати його в чистоті.