«Корейський варіант». РФ може запропонувати новий варіант закінчення війни – Данілов

08.01.2023 13:10   -

РФ може запропонувати Україні так званий «корейський варіант» – це вирішення конфлікту передбачає поділ держави. «От тут такі українці, а тут не такі українці. Росіяни зараз будуть вигадувати все що завгодно. Точно знаю, що один з варіантів, які вони можуть нам пропонувати – це «38 паралель», – уточнив секретар РНБО Олексій Данілов, пише «УНІАН».

Пресс-секретар президента Туреччини Ібрагім Калин заявив, що в Анкарі побоюються відновлення гострої ескалації з боку РФ, у тому числі – ударів по мирних регіонах України. «АЕС є найбільшою загрозою безпеці для всіх. Ми хочемо зробити так, щоб в Запорізькій області не було конфліктів і аварій», – цитує CNN.

Заступниця помічника міністра оборони США з питань України, Росії та Євразії Лаура Купер повідомила, що Америка постійно моніторить збройні потреби ЗСУ. «Останнім часом це була ППО». Тепер же, за словами Купер, Україні необхідна бронетехніка. «Це слушний час для України, щоб скористатися своїми можливостями і змінити динаміку на полі бою», – пише видання «Цензор. НЕТ».

ОСТАННІ НОВИНИ: