Контрнаступ України, смерть путіна та втрата бойового арсеналу. Кирило Буданов дав інтерв’ю іноземним ЗМІ

06.01.2023 14:20   -

Україна навесні планує великий наступ, а найзапекліші бої очікуються в березні. Про це заявив голова Головного управління розвідки Кирило Буданов. Він додав, що контрнаступ проходитиме по всій території України від Криму до Донбасу.

КИРИЛО БУДАНОВ ГОЛОВА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ
Це звільнення територій та заподіяння остаточної поразки російської федерації. Наша мета, і ми її досягнемо, – повернення до кордонів 1991 року, такою, якою Україну визнають усі суб’єкти міжнародного права.

Також, Кирило Буданов зауважив, що озброєння росіі закінчується, це змушує країну-терориста використовувати дешевший аналог – «Шахеди» іранського виробництва. Та й взагалі, головний розвідник України певен, що росія втратила статус однієї з найпотужніших воєнних держав і світ більше не повинен її боятися.

КИРИЛО БУДАНОВ ГОЛОВА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ
Росія більше не є військовою загрозою для світу, це просто байка. А режим путіна є посміховиськом для всіх. Російські війська практично повністю залучені на захист територій, які вони все ще займають в Україні, і це ненадовго.

Єдине, що залишилося в росіі з потужної зброї – ядерний арсенал. І це залишається головною проблемою України та світу, адже зброя масового знищення знаходиться в країні, що не визнає міжнародних норм та прав, певен Кирило Буданов.

КИРИЛО БУДАНОВ ГОЛОВА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ
Це може призвести весь світ до усвідомлення необхідності денуклеаризації росії або принаймні міжнародного нагляду за її ядерним арсеналом. Країна-терорист, яка розмахує перед усіма ядерною битою та викидає загрози – це не той режим, який має етичне чи політичне право контролювати зброю масового знищення.

Що ж до майбутнього росіі. Кирило Буданов зауважив, що отримав з розвідданих інформацію про те, що путін вже тривалий час хворіє.

КИРИЛО БУДАНОВ ГОЛОВА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ
Путін довгий час хворіє, дуже довго. Я думаю, що він помре дуже швидко. Я сподіваюся.

Після смерті путіна в росіі почнеться трансфер влади, проте, Кирило Буданов зауважив, що війна повинна завершитися до того, як керівник країни-терориста помре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: