Консультації в єдиному дозвільному центрі проводять щодня

03.04.2013 17:03   -
Автор:

Зінаїді Пономаренко треба приватизувати будинок. Але його власником є не сама жінка, а її старенька мати.

Зінаїда Пономаренко харків'янка

-У меня мама пожилая, 88 лет. Я хотела бы – как, она не выходит на улицу, она в частном доме. У себя она ходит. А на улице она не ходит. Вот я хотела бы – как помочь, как вызвать на дом. Что оформлять, с чего начинать.

Як оформити приватизацію на дому – з таким питанням Зінаїда Пономаренко звернулася до фахівця консультаційного вікна, що працює у єдиному дозвільному центрі. Тут жінці повідомили, які саме документи необхідно зібрати. Всього сьогодні за інформацію до центру прийшло понад двадцять харків'ян.

Анна Серпутько головний фахівець з питань реєстрації особистих прав реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції

-То, что мы можем людям объяснить – я считаю, это вполне достаточно для того, чтобы они сформировали пакет документов, обратились и были полностью удовлетворены результатом своей работы.

Консультаційне вікно у дозвільному центрі працює щодня. Але кожного разу – фахівці приходять з різних організацій. Так, кажуть, вдається вдовольнити інформаційну потребу більшої кількості людей. Та перед запрошенням того чи іншого фахівця, у центрі проводять моніторинг.

Ірина Синицька начальник управління підприємництва та дозвільних процедур

-Мы проводим независимое анкетирование, в которм задаются вопросы для предпринимателей. Какие вопросы их больше всего интересуют.

Оптимізація роботи у єдиному дозвільному центрі буде продовжуватися, говорить Ірина Синицька. Зокрема, вже переглядають графік прийому городян. Аби за день приймати ще більше людей.

Ірина Синицька начальник управління підприємництва та дозвільних процедур

-Будет внедрён рабочий день в субботу дополнительно и будет продлено рабочее время до 20.00. Сейчас мы внедряем, сейчас прорабатывается этот вопрос. И как только будет решено с точки зрения законодательства – мы сразу же дадим объявление и всех проинформируем.

Олена Завгородня