Музика просто неба: У центрі Харкова заспівали артисти Схід ОПЕРА (відео, фото)

05.07.2022 10:50   -
Новини Харкова: У Дзеркального струменя заспівали артисти Схід ОПЕРА (відео)

У вишиванках та з найвідомішими українськими піснями. Артисти Харківської опери заспівали просто неба на майданчику біля Дзеркального струменя. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Марія Соловйова, Василь Голосний, Андрій Пакулов

Артисти Схід Опера виступатимуть у різних локаціях міста з новою концертною програмою, щоб підтримати містян у цей небезпечний час.

“Наш рідний Харківський оперний театр демонструватиме своє мистецтво харків’янам у цей небезпечний час. І я так розумію, що це будуть програми, які включатимуть українську, українську класичну музику, українські пісні, європейську музику, європейські пісні. Ми сподіваємося, що це сподобається нашому глядачеві, який дуже скучив за нами, і ми це знаємо. І ми сподіваємося, що найближчим часом ми зможемо провести таку кількість заходів, щоби порадувати своїм мистецтвом наших харків’ян”, – повідомив Ігор Тулузов, перший заступник Генерального директора ХНАТОБ імені М.В. Лисенка.

Солісти Схід Опера виконують українські композиції не лише у рідному Харкові. Частина колективу зараз з концертами у європейському турі Словаччиною, Італією та Литвою. І далі, кажуть харківські артисти, продовжуватимуть виконувати українські композиції та демонструватимуть культуру нашої країни західноєвропейському глядачеві.