Комунальники на варті порядку. Навіть під час свят працівники дбають про Харків (відео)

23.08.2022 16:37   -

Комунальники, незважаючи на війну та свята, все одно дбають про Харків. Вони щодня виїзжають на місця обстрілів та усувають їхні наслідки, встигають ще й зайнятися поточними ремонтами, аби харків’яни навіть під час вторгення жили у чистому місті. Докладніше – у сюжеті Харьковских известий.

В день державного прапора на найвищому флагштоці Украіни замінили полотнище. Харківські комунальники зауважили, що державний символ – цілий, фахівці зеленбуду регулярно проводять ревізію об’єкта та дбають про чистоту прапора. Крім того комунальники навіть під час свят проводять поточні ремонти та усувають наслідки обстрілів.

Бригади комплексу “Харківводопостачання” продовжують відновлювати подачу води у всіх районах міста в умовах воєнного часу. За минулий тиждень робітники усунули 91 аварійну ситуацію на трубопроводах холодного водопостачання, упорядкували 61 оглядовий колодязь на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури і капітально відремонтували 26 водорозбірних колонок.

Крім того комунальники промивають системи зливової каналізації, прочищають оглядові та дощеприймальні колодязі. Подібні роботи провели на вулицях Валентинівській, Західній та Мерефянському шоссе. Крім того комунальники продовжують вивозити сміття з найбільш постраждалих від обстрілів районів, зокрема, працівники комплексу з вивозу твердих побутових відходів наводять лад у селищі Жуковського.

На вул. Астрономічній, вул. Академіка Проскури, пр. Жуковського та інших вулицях мікрорайону встановили 116 контейнерів для збирання побутових відходів. Лише за один місяць із цього маршруту робітники КВБО вивезли близько 4 тисяч куб. м відходів. Незважаючи на обстріл, працівники КВБО продовжують якісно та в повному обсязі виконувати свої обов’язки, дбаючи про чистоту міста. І харків’яни їм вдячні за це. А підприємство, у свою чергу, із вдячністю ставиться до харків’ян, які, незважаючи на такий складний час, знаходять можливість оплачувати послуги КВБО.

До того ж коммунальщики наводять лад і на дорогах Харкова. Шляховики нанесли дорожню розмітку на пішохідних переходах по вулиці Клочківській та на Клочківському узвозі. Та відремонтували пошкоджений через обстріли тротуар на Нетеченській набережній.

Яна Щетиніна та Андрій Пакулов