Кому свято, а для кого – робота

28.12.2012 19:20   -
Автор:

На дворічного Данилка цьогоріч чекає по-справжньому новорічний сюрприз. До нього з подарунками прийде Дід Мороз. Раніше його хлопчик бачив тільки у мультиках і щоб казка перетворилася на реальність – батьки чарівника замовили через інтернет.    

Маріанна мама дворічного Данилки

-Хочется сделать сказку ему. Чтобы он в это время, пока есть возможность, чтобы он верил в чудеса, знал, что на самом деле чудеса существуют.

Замовити Діда Мороза нині не проблема. Він може бути на будь-який смак і вимогу. Альпініст влізе з подарунком через вікно. Стриптизер покаже, що приховано під його костюмом, а може бути простим співрозмовником, який ладен пропустити з вами по чарці.
Та всеодно це актори. Справжніх Дідів Морозів, як з"ясовується, не так-то і багато. Євген Плаксін саме з них.

Євген Плаксін вже п"ятдесят років не знімає бороди. Він головний Дід Мороз міста Харкова. Стати таким його змусило дитинство, точніше спогади: коли на головній ялинці його образив Дід Мороз, не давши подарунка.

Євген Плаксін головний Дід Мороз Харкова

-Я сказал, что ты злой Дед Мороз, я выросту – буду настоящим.

Так і сталося. Євген Плаксін за свою кар"єру чарівника виконав мільйони дитячих бажань. Діти в свою чергу в боргу  не залишились: і підказали Діду Морозу секрет справжньості.   

головний Дід Мороз Харкова

-Вы видите – я просто сейчас румяные щёчки делаю. И мне маленькая девочка подсказала тогда этот грим. И тут ничего такого нет. Ведь за годы морщины свои добавляются.Она подошла и говрит: Чего ты буряком щёки натёр? Нет, говорит, Дед Мороз в лесу красит их мороковкой. Я говорю: Да ты Что? Правда?.И  ятогда пришёл домой, уселся перед зеркалом и говорю: Стоп! Ведь действительно так!.

Працюючи Дідом Морозом і Снігуркою в новорічні та різдвяні свята аматори за один корпоратив можуть заробити до п"ятисот гривень, професіональні діди та снігурки – до п"яти тисяч, за виїзд додому від двохсот до трьохсот п"ятдесяти гривень.

Дід Мороз

-Помимо того, что это хороший заработок, в первую очередь, это то, что с детками мы дарим им настроение, празник, родители получают массу эмоций.

Емоційність батькам гарантована. Їхні нащадки на різдвяні свята хочуть не лише дива, а й корисних подарунків.

Ангеліна

-Дед Мороз, пожалуйста, принеси мне новые ролики, потому что я люблю кататься, а старые уже искатались.

Сашко

-Я хочу от Деда Мороза подарки на Новый год -IPad 4

Віталій

-Я хочу на новый год джойстики на компьютер.

Надія

-Дед Мороз, принеси мне пожалуйста белый планшет.

Бажання дітей для Діда Мороза закон. В новорічну ніч він обов"язково їх всі виконає. І принесе під ялинку бажаний подарунок.

Євген Плаксін головний Дід Мороз Харкова

-С наступающим Новым Годом! Счастья, здоровья и вечной молодости, задора Вам мои дороги друзья, мои харьковчане. Я вас очень, очень люблю. Будьте счастливы.

Олена Мітясова, Олена Завгородня, Віктор Ноздрачов, Євген Дроботов, Харьковские Известия.