Кому по карману Европа? Украинцы едут в ЕС не только работать, но и отдыхать

06.08.2019 15:08   -
Автор:
Молодёжь чаще всего выбирает Европу, что-то новенькое, либо же экскурсионные туры.
 
Залишаються в українців і більш традиційні уподобання. Багато хто і у цьому році вирішив віддати перевагу allinclusive. Не дивлячись на подорожчання путівок, сімейні пари обирають саме цю країну.
 
Ольга Опарій туроператор 
 
Чаще всего выбирают всё-таки Турцию. Потому что она самая качественная по сервису, по питанию, там больше всего развлечений для деток. Ну, и климат подходящий.
 
Взимку, як стверджують туроператори,  українців більш цікавить варіант гірськолижних курортів.  Найпопулярнішими напрямами у цій сфері є Австрія та Франція, але є і більш бюджетні варіанти. Наприклад, Польща або Словаччина. 
 
Ольга Опарій туроператор
 
Если выбирать горнолыжное направление, то мы рекомендуем бронироваться уже в августе месяце. Много специальных предложений от шале, апартаментов именно в летний период. Допустим, на Францию есть смысл оформлять бронь именно летом.
 
За статистикою, закордонні курорти, хоча і користуються певною популярністтю, але більшості українців і досі залишаються не по кишені. Тож 70% українців відпочивають на річках та водоймах поблизу дома, а найбільш заможні у Карпатах та на пляжах азовського чи чорного морей.