Комплексный подход к ремонту жилого фонда от харьковских коммунальщиков

13.06.2017 15:08   -
Автор:
Будинок по вулиці Героїв Праці, 12. Київський район. Сьогодні тут над відновленням вхідної групи працює бригада комунальників. За роки експлуатації даний об'єкт став аварійним. Мешканці будинку зібравши підписи під колективним зверненням направили його в адміністрацію району. Після обстеження конструктиву фахівцями відновлювальні роботи стартували. 
 
Павло Гладуненко заступник директора КП "Інженерні мережі"
 
На данной входной группе были разрушены полностью ступени, был так же разрушен цоколь. Пришла в негодность кровля и обрамление козырька. На сегодняшний день восстановлены ступени. Их обрамили уголком, сделали поручни для удобства захода и выхода из подъезда. Так же будет производится ремонт мягкой кровли. 
 
Ремонт вхідної групи комунальники на даному об'єкті проводять в комплексі з відновленням під'їзду. Така практика в місті існує вже багато років. Стан під'їзду був жахливим, зазначають ремонтники. Фарба на стінах з часом вицвіла, а місцями і обсипалася шматками. Побілка на стелі теж була в незадовільному стані. Дроти інтернет-провайдерів висіли павутинням між поверхами. 
 
Павло Гладуненко заступник директора КП "Інженерні мережі"
 
Внутри подъезда будет возобновлено лакокрасочное покрытие, будет произведена замена почтовых ящиков. На окна будут устанавливаться решётки для безопасности. Будет производится установка светильников,  а так же будут упорядочены кабеля провайдеров. 
 
Цього року силами КП планується провести ремонт 700 вхідних груп. На сьогодні, за інформацією комунальників, роботи на 90 об'єктах вже повністю завершені. На 150 – у самому розпалі. Що ж до відновлення під'їздів, то цього року в титульному списку ремонтів по місту таких 1200. Новий зовнішній вигляд вже мають 340 під'їздів,  в процесі відновлення – 355.