Коммунальщиков обеспечат жильем

13.03.2014 18:31   -
Автор:

Програми Молодіжне кредитування та Доступне житло будуть працювати і цьогоріч, повідомляють у Харківський мерії. На них з міського бюджету виділено десять мільйонів гривень. Бо завдяки цим програмам тільки за минулий рік кілька десятків харківських родин змогли покращити свої житлові умови.

Яків Мусієнко начальник управління соціально-економічного розвитку, планування та обліку

4 миллиона 632 тысячи гривен – это деньги городского бюджета, которые были потрачены из городского бюджета на приобретение 13 квартир площадью чуть меньше тысячи квадратных метров. A по программе Доступного жилья заключено 25 договоров на строительство 24 квартир, площадью 1380 метров квадратных.
 
Також наприкінці минулого року затвердили проект нової програму. Щодо забезпечення житлом працівників комунальних підприємств. Проект унікальний для України, каже Яків Мусієнко. Бо базується на співфінансуванні. Міського бюджету та цих підприємств. Програма розрахована на чотири роки. Заплановано забезпечити житлом приблизно триста п"ятдесят-чотириста родин. У планах як зводити нові будинки, так і реконструювати вже існуючі приміщення. Поки що всі деталі проекту обговорюються та вдосконалюються, остаточний варіант буде готовий приблизно через три місяці. 

)