Коммунальщиков Харькова с профессиональным праздником поздравила команда Радикальной партии

15.03.2019 12:05   -
Автор:
Представники Харківської організації Радикальної партії Олега Ляшка як завжди – серед людей. Цього разу зі словами вдячності та квітами вони завітали до комунальних працівників Харкова з нагоди їхнього професійного свята – Дня робітника житлового господарства. Привітаннями не обмежилися – розповіли, що робить Ляшко для того, аби держава цінувала їхню важку працю та не змушувала працювати на схилі років.
 
Олексій Кочармін помічник Олега Ляшка, куратор Харківської області від Радикальної партії
 
От имени Олега Ляшко хотим вас поздравить  Мы знаем, что эта работа очень важна и трудна и Олег Валерьевич считает и мы считаем, что эта работа государством недооценена. Вы работаете за копейки и Олег Валерьевич Ляшко добивается повышения минимальной зарплаты до 9 тысяч гривен. И второе, также мы хотим и это одно из главных, чтобы на минималку 20% налога убрать. Также приоритет наш – обязательно выход на пенсию в 55 лет для женщин.
 
В Радикальній партії кажуть: Ляшко хоче створити таку державу, де кожна людина матиме роботу, гідну зарплату і впевненість у завтрашньому дні.
 
Володимир Міненко голова Харківської обласної організації Радикальної партіі Олега Ляшка
 
Я також хочу вас привітати від Олега Валерійовича Ляшка, команди Радикальної партії Харківської області. І сказати, що у європейських країнах ваша професія найважливіша дуже високооплачувана. Тому ми вам бажаємо, щоби у вас була і високооплачувана робота і всі ці вихідні, прохідні і все таке інше. Зі святом вас, терпіння, сил і всього найкращого вам. 
 
Такі привітання посеред робочого дня були приємною несподіванкою для комунальників, додали хорошого настрою та надії на краще.
 
Валентина Олександрова двірник дільниці №7 філії Московського району КП "Харківблагоустрій"
 
Мы рады и благодарны нашему Ляшко за то, что он уделил нам внимание. Я 48 лет работаю дворником и такой подарок в честь праздника у нас получился впервые. Я люблю свою работу. Пока есть силы, здоровье и возможность буду продолжать работать.
 
І люди повинні знати за що вони працюють, переконаний Олег Ляшко. Якщо раніше у двірники йшли заради того, щоб отримати квартиру – сьогодні житло за цю важку роботу не надають. Аби назбирати на власну оселю, треба працювати все життя. Щоб пришвидшити цей процес, лідер Радикальної партії зареєстрував законопроект про виділення 5 мільярдів гривень на програму "Доступне житло", щоби кредити молодим родинам  надавалися під 2%, а не під 25, як зараз. Це дозволить людям з впевненістю дивитися у завтрашній день і більше народжувати. Знає Олег Ляшко і як вирішити проблему дефіциту трудових кадрів у сфері ЖКГ. Столярів, слюсарів, сантехніків, на його думку, не вистачає через те, що фінансування профтехосвіти переклали з державного на місцеві бюджети. Тож Ляшко вимагає змінити це – робити ставку на людей праці, збільшувати держзамовлення на ці професії та підтримувати технікуми і ПТУ на рівні держави.