Коммунальщики ремонтируют жилой фонд по просьбам харьковчан

27.07.2018 14:28   -
Автор:
Це багатоповерхівка по вулиці Петра Болбочана, 6. Новобаварського району. На вході у гуртожиток працює бригада будівельників – відновлюють сходи, що з часом розкришилися майже повністю. З проханням про проведення ремонту мешканці будинку звернулися до мерії та адміністрації району. Їх почули.
 
Артем Десятун виконроб КП "Харківспецбуд"
 
На данном доме ступени находились в неудовлетворительном состоянии. Дом попал в план текущего ремонта аварийных конструктивов. Мы производим полную реконструкцию ступеней, а так же будет установлен пандус и поручни. А так же в этом дворе будет производиться асфальтирование внутриквартальных дорог. 
 
Завершити відновлення цього об'єкту, додає Артем Десятун, планують за пару днів. Нових адрес, де потрібно провести ремонти, констатують комунальники, предостаньо. На все розставлені пріорітети. На першому місці – усунення аварійних ситуацій, тих, що можуть нести ймовірну загрозу для містян. Вже далі – по графіку все інше.
 
Артем Десятун виконроб КП "Харківспецбуд"
 
В титул ремонтных работ на начало года попало более 30 домов. Из них 80% работ уже выполнены. До конца лета планируется завершение всех работ. В основном это входные группы, ступени, входы в подъезды, поручни и так же пандусы.