Коммунальщики Октябрьского района готовят внутридомовые сети к зиме

22.07.2015 17:58   -
Автор:

Перший будинок по провулку Титаренківському. У підвалі цієї багатоповерхівкі тепловики  приступили до ремонту своєї системи. Лише за минулий опалювальний сезон вона нагадувала про себе тричі, виходячи з ладу.

Олександр Биков заступник начальника КП "ХТМ" Жовтневого району

Выделены были деньги порядка 49 000 на то чтобы выполнить капитальный ремонт горячей воды, т.е. мы производим замену трубопроводов горячей воды и в подвалах ремонтируем лежаки, стояки до перекрытия до выхода из подвала. Полный объём работ ориентировочно 70 метров трубы.

Водоканалівці району теж задніх не пасуть. Кажуть, до початку нового сезону час слід використати наповну.

Віктор Воронцов заступник начальника служби водопровідних мереж Жовтневого району

Сегодня мы меняем аварийный участок лежака, протяжённостью до 20 метров погонных и запорную арматуру на стояке соответственно. 

Усуває недоліки в своїй системі і служба водовідведення. Замінюють старі труби на пластикові. Та це не єдині роботи, які вони виконують.

Андрій Федоров заступник начальника комплексу водовідведення Жовтневого району

Устраняем течи, герметизацию стыков и трещин делаем на трубопроводах. Делаем профилактическую очистку выпусков и устраняем засорения на трубопроводах диаметром 110 мм.

Вже за тиждень всі системи в цьому будинку будуть готові до нового опалювального сезону. А до першого вересня і всі інші в районі.