Коммунальщики Харькова приступили к ремонту подъездов в многоэтажках

14.01.2016 14:53   -
Автор:

Крейда, клей та концентрат грунтовки. У під'їзді багатоповерхівки по Гвардійців Широнінців, 92, що в Київському районі, працюють комунальники. Проводять ремонт під'їзду. За багато років його зовнішній вигляд втратив свою прізентабельность. Не обійшлося в цьому і без участі людей.

Олексій Трет'яков інженер КП "Інженерні мережі"

Там где жильцы не очень сознательные и молодёжь "процветает" там у нас подъезды ободранные, обшарпанные, спичками обпаленные, надписи на стенах. Что стараемся мы устранить, отшпаклевать, зачистить и привести в надлежащий вид.

Комунальники проводять ремонти під'їздів за вже відпрацьованною технологією. У кілька єтапів. Наразі на цьому об'єкті, а саме на поверхах, де провели штукарно-відновлювальні роботи приступили до фарбування стелі та стін. Роблять це ретельно, проходячі поверхню по кілька разів.

Подібні відновлювальні роботи проводять за кількома адресами у цьому мікрорайоні. Стартували вони вже з 4 січня.

Олексій Трет'яков інженер КП "Інженерні мережі"

На 15 участке Киевского района в данный момент 15 подъездов в работе, те, которые были внесены на этот год. К концу января думаю мы их закончим.

Що ж до інших об'єктів де цьогоріч також проводитимуть ремонти під'їздів то наразі списки з адресами доопрацьовуються та корегуються. Заявки на проведення робіт комунальники отримують від районних адміністрацій та ділянок "Жилкомсервісу".