Ключи от новых школьных автобусов для пяти районов области

04.10.2012 22:00   -
Автор:

Ключі від нових шкільних автобусів сьогодні отримали водії п`яти районів області: Близнюківського, Первомайського, Сахновщинського, Борівського та Лозівського. Останньому передали два автобуси. І все це завдяки програмі розвитку гуманітарної сфери, яку започаткували ще у дві тисячі десятому році.

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації

-Сегодня еще 6 новых автобусов дополнительно к 40, которые мы получили в августе месяце, будут служить интересам территориальной громады. В следующем году, как я уже сказал, мы эту программу завершим и пойдет уже полностью обновление устаревшего автобусного парка для того, чтобы наших деток возили только лишь новые автобусы. Я не вижу никаких причин, которые нам могут помешать это сделать, самое главное, все, что мы обещаем, мы воплощаем в жизнь.

Також Михайло Добкін каже, на реалізацію програми "шкільний автобус" були задіяні усі бюджети. Так, райони, де соціально відповідальний бізнес бере на себе фінансові зобов'язання щодо ремонту шкіл та дитсадків, має можливість акумулювати заощаджені кошти і перенаправити їх на придбання шкільних автобусів. Водій Юрій Кравченко таким новим транспортом не нарадується. Тепер, каже, не соромно буде малечу возити хоч до школи, хоч до садочка. Адже є тут і м`які сидіння, і ремені безпеки, і навіть полички для учнівських портфелів.

Юрій Кравченко водій шкільного автобусу

-Здесь три люка сделано, вентиляция, плюс стекла-форточки открываются, т.е летом будет холодно, а зимой жарко.

Новенький транспорт встигли випробувати і школярі.

Анастасія Мельникова учениця Борівської ЗОШ 1- 3 ступенів

-Он удобный, более удобный, чем предыдущий и будет даже намного удобней ездить на соревнования, которые происходят в области и районе.

Олександра Суфіянова, Ярослав Кононенко, Харьковские Известия.