Харківські тепловики готують до нового опалювального сезону Салтівський район (відео)

02.06.2023 17:16   -

Про свою проблему на найближчі роки вони вже зможуть забути. Бо система, що подавала гарячу воду та опалення в ці будинки вже майже повністю відновлена. Харківські тепловики фіналять свої роботи на одному з об’єктів у Салтівському районі.

АНТОН ІЩЕНКО НАЧАЛЬНИК САЛТІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КП “ХТМ”
На даному об’єкті в опалювальний сезон були виявлені проблеми по центральному опаленню та гарячому водопостачанню. Тому ми прийняли рішення по заміні цій ділянки. Замінили порядку 100 метрів трубопроводу – дві труби в пінополіуретановій ізоляції ППУ, це центральне опалення та пластикова труба також в пінополіуретановій ізоляції – це гаряче водопостачання. Ці трубопроводи будуть служити набагато довше чим старий металевий, строк цієї труби 50 років.

Интершум нарезка под музфон тепловики производят работы на Салтовской котельной

АНТОН ІЩЕНКО НАЧАЛЬНИК САЛТІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КП “ХТМ”
На даний момент на Салтівському районі в повному обсязі розгорнуті роботи по підготовці до опалювального сезону. Ми проводимо гідравлічні випробування, на сьогоднішній день вони виконані на 60%. Виявлені дефекти майже зразу беруться до роботи. Проводяться заміни трубопроводів, проводиться заміна запірної арматури по результатам обстеження. Також йде підготовка жилого фонду, житлових будинків я маю на увазі. На сьогоднішній день з 1025 житлових будинків 235 вже підготовлено. Також на цю ремонтну компанію заплановані роботи капітального характеру. Це капремонт внутрішньо будинкових систем центрального опалення та гарячого водопостачання в обсязі 38 житлових будинків. На сьогодні в 12 житлових будинках вже виконано роботи, 7 – в роботі. Також плануються роботи по реконструкції теплових мереж внутрішньо квартальних та магістральних в обсязі 20 кілометрів. Виконано 17 об’єктів із 33-х, на інших роботи ведуться. Також проводимо модернізацію теплових пунктів. В планах 5 теплових пунктів, вони всі на даний момент в роботі. Там проводяться роботи по заміні обладнання – насосне та тепломеханічне, заміна трубопроводів, заміна бойлерів. Встановлення автоматики, встановлення системи «СКАДА». Це дасть нам можливість більш якісно подавати послугу нашим споживачам.

ОСТАННІ НОВИНИ