Харківські спортсмени та тренери отримали пам’ятні дипломи від Ігоря Терехова (відео)

23.12.2022 20:17   -

Вони продовжили тренуватися та брати участь у різних міжнародних змаганнях, прославляти Харків і щоразу доводити: це місто, як і його мешканці, – непереможне.

РОМАН ТРУШ МАЙСТЕР СПОРТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНОГО КЛАСУ З БОРОТЬБИ ІЗ САМБО
В феврале-месяце запланирован Чемпионат Украины по взрослым. Там будет отбор на следующие соревнования – Чемпионат Мира или Чемпионат Европы. Я надеюсь, что все у нас получится. Я просто буду выполнять свою работу, продолжать тренироваться и добиваться результатов.

Силові тренування неабияк допомагають розвантажитись і емоційно, кажуть спортсмени. Так вдається випустити лють на російських окупантів, які потрощили Харків та намагалися зруйнувати звичне життя містян. Але їм це не вдалося. Тож, наголошують спортсмени, постійно нагадуватимуть ворогам: дух харків’ян нікому не зламати й не подолати.

БОГДАН ТОЛМАЧОВ МАЙСТЕР СПОРТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНОГО КЛАСУ З БОКСУ
Стало складніше, але ми всі вже до цього пристосувались. Дуже незручно, коли відключають світло. Ми вимушені тренуватись не в таких межах, як нам треба. Але ми сильні, ми сильний народ і ми все витримаємо. Років через 5 будете дивитись мої бої на телевізорі. Як на Усика дивились, на Ломаченка, десь так.

Мер Ігор Терехов зазначає: поки українські військові захищають нашу державу, бережуть кордони та звільняють територію від ворогів – харківські спортсмени прославляють місто та Україну на своєму фронті. І це – також значний внесок у нашу перемогу.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Я уверен, что перемога буде за нами. Я уверен, что после войны, конечно, мы будем развивать спорт. И бокс, и борьбу. И сегодня в сегодняшних реалиях я хочу поблагодарить вас – за вашу позицию, за ваше мужество и за то, что вы делаете.

Найкращих спортсменів Харкова та їхніх тренерів – Ігор Терехов нагородив пам‘ятними дипломами.