Харківські родини можуть отримати по 1000$. Хто має право на таку допомогу?

29.09.2022 12:05   -
МУРАТ ШАХІН ГОЛОВА ПРЕДСТАВНИЦТВА ДИТЯЧОГО ФОНДУ ОНН (ЮНІСЕФ) В УКРАЇНІ

Харківські родини в яких є троє і більше дітей, або дитина з інвалідністю, отримають по тисячі доларів від Дитячого фонду ОНН ЮНІСЕФ. Про це повідомили представники міжнародної організації на зустрічі з Харківським міським головою Ігорем Тереховим. Попередньо заявили в міжнародній організації, фіндопомогу отримає тисяча харківських родин. Та окрім цього питання на спільній зустрічі муніципалітет та предаставники фонду окреслили ще ряд важливих напрямків за якими буде надана для Харкова міжнародна підтримка

МУРАТ ШАХІН ГОЛОВА ПРЕДСТАВНИЦТВА ДИТЯЧОГО ФОНДУ ОНН (ЮНІСЕФ) В УКРАЇНІ
Сьогоднішній візит дуже важливий . Для мене це честь зустрітися зустрітися з мером Харкова. Ми уже намітили 3-ри напрямки співпраці. Перше,- це грошова допомога для родин. Нам місто надасть список тисячі таких родин і ми готові відразу надати їм грошову допомогу. Другий напрямок – це система водопостачання міста. Ми хочемо забезпечити безперервне її функціонування для того, щоб ця система була готова для будь-яких потенційних складнощів. І третє – це система охорони здоров’я . Я маю на увазі сприяння реалізації вакцинації та імунізації дітей.

Дитячий фонд ОНН (ЮНІСЕФ) та Харків мають давню історію співпраці. Так у перші місяці війни в ЮНІСЕФ теж не стояли осторонь, а були з Харковом і з дітками, які вимушено жили у метро, ховаючись від бомбардувань. Щодо перспектив, то наголосили в фонді, сьогоднішній візит має дати хороші результати у спільній роботі.

МУРАТ ШАХІН ГОЛОВА ПРЕДСТАВНИЦТВА ДИТЯЧОГО ФОНДУ ОНН (ЮНІСЕФ) В УКРАЇНІ
Ми тут, ми залишаємось, ми нікуди не йдемо. Ми знаємо, що тут ще багато що потрібно зробити. Знаємо, що 7 тисяч першокласників розпочали своє навчання, хоч дистанційно, але все таки розпочали. Для нас освіта та навчання – це пріоритети. Ми знаємо, що мери це ті, які екстренно реагують на ті чи інші потреби . І ми знаємо, що потреб багато і багато роботи. Але я думаю, що ми будемо дуже плідно співпрацювати.