Харківська плавчиня та олімпійський чемпіон з Італії стали головними героями промо-роліка до чемпіонату Європи (відео)

17.07.2022 19:53   -
Карина Снітко

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала росія, підтримка України по всьому світу продовжує зростати. В тому числі, й у міжнародному спорті. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Ми вже писали, що проти атлетів рф та білорусі наразі запроваджено вже більше ста відчутних міжнародних спортивних санкцій через терористичні та військові злочини тоталітарних режимів цих країн-агресорів на території нашої славетної держави. Також багато країн Європи зараз прийняли у себе українських спортсменів, переважна більшість з яких це наші молоді й майбутні зірки спорту, і надали їм гідні умови для продовження тренувального процесу.

Привернути ще більше уваги до України вирішили й організатори чемпіонату Європи з водних видів спорту, який пройде наступного місяця в столиці Італії – Римі. Вони зняли промо-відео до Євро-2022 головними героями якого стали відомий італійській плавець, олімпійській чемпіон, п’ятиразовий чемпіон світу Грегоріо Пальтріньєрі, а також харківська плавчиня, вихованка СДЮСШОР по плаванню «Спартак», багаторазова чемпіонка України, переможець та призер міжнародних змагань Карина Снітко.

Відповідний промо-ролік до Євро-2022 за участю харківської спортсменки та Грегоріо Пальтріньєрі можна подивитися на ютюб-каналі Італійської федерації плавання:

Слід також відзначити, що Карина Снітко продовжує харківську спортивну династію, адже вона є дочкою відомого українського плавця, дворазового чемпіона Європи, призера чемпіонату Європи на відкритій воді, учасника двох Олімпійських ігор Ігоря Снітка.

Цьогорічний чемпіонат Європи з водних видів спорту, учасницею якого буде й Карина Снітко, пройде в Римі з 11 по 21 серпня. Бажаємо нашій збірній відмінного виступу та медального врожаю! Слава Україні!