Харківщина 6 листопада. Обстріли, пожежі, жертви, бої

06.11.2022 12:41   -

У Харкові тихо. У місті триває відновлення пошкодженої інфраструктури, погодинні відключення світла та підготовка до складної зими. Але загроза ракетних ударів зберігається. І ворог не припиняє щодня наносити удари по територіях Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів, прилеглих до лінії зіткнення та кордону з рф. Загалом, за інформацією генштабу, цієї доби окупанти обстріляли 12 населених пунктів Харківщини.

ГЕНШТАБ ЗСУ
Ворог гатив з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії на Куп’янському напрямку в районах населених пунктів Берестове, Вишневе, Котлярівка Харківської області.
На Слобожанському напрямку обстрілював райони населених пунктів Бологівка, Бударки, Зибине, Красне, Одноробівка, Охрімівка, Стариця, Стрілеча та Уди Харківської області.

Як повідомляють у ДСНС, пожеж,спричинених обстрілами цієї доби не зафіксовано. Не було, за даними медиків, і випадків отримання цивільними поранень внаслідок ворожих обстрілів. Триває розмінування звільнених територій та відновлення там нормальної життєдіяльності.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 2241 вибухонебезпечний предмет.
Мешканцям міст Куп’янська, Ізюма та селища Шевченкове рятувальники доставили понад 30 тон питної води.

На лінії зіткнення наші військові продовжують чинити ефективний спротив окупантам,повідомляють у Генштабі.

ГЕНШТАБ ЗСУ
Ворог намагався йти в наступ в районі населеного пункту Зибине Чугуївського району, але під вогнем наших захисників відступив з втратами.