Харків та область 19 грудня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

19.12.2022 12:45   -

Харківщина щодня під обстрілами окупантів. Найбільше потерпають населені пункти, що розташовані недалеко від кордону з рф та лінією зіткнення. Зокрема, Куп’янський район, інформують у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
В смт Дворічна обстрілом росіян пошкоджено приватний будинок та господарські споруди. Також протягом доби ворог обстрілював райони населених пунктів Вовчанськ Чугуївського району, Стрілеча та Глибоке Харківського району, Новомлинськ Куп’янського району та інші.

За інформацією ДСНС, на Харківщині одна з пожеж цієї доби сталася внаслідок влучання ворожої ракети.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Пожежа, спричинена обстрілами, трапилась у Куп’янському районі на території Дворічанської громади. На території приватного домоволодіння горіла господарча споруда на площі 72 кв.м. Протягом години бійці 44-ї ДПРЧ впорались з вогнем.

Нажаль, є цієї доби постраждалі і загиблі.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вчора внаслідок обстрілу смт Ківшарівка Куп’янського району осколкове поранення під час чергування отримав 31-річний фельдшер. Він госпіталізований, медики оцінюють його стан як легкий.

Триває розмінування. За добу піротехніки знешкодили 218 вибухонебезпечних предметів. Мінна небезпека на деокупованих територіях дуже висока. У селі Довгеньке на Ізюмщині двоє місцевих пішли шукати худобу. 18 грудня чоловіків знайшли мертвими: вони підірвались на міні, залишеній окупантами

На лінії зіткнення гаряче. Наші військові надійно тримають свої позиції та продовжують давати відсіч окупантам.