Харків та область 10 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

10.01.2023 12:16   -

Ворог продовжує нещадно тероризувати Харківщину. Минулої доби окупанти обстріляли мирне населення прикордонних міст і сіл Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області.

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
В результаті влучання ракети у ринок загинуло 2 людей, 6 (у т.ч. 10-річна дитина) отримали поранення, пошкоджені або зруйновані 10 торговельних павільйонів і 3 автомобіля, сталась пожежа у 3-х павільйонах на площі 50 кв.м. Рятувальники ліквідували вогонь, завершили аварійно-рятувальні роботи, діставши з-під завалів тіло загиблої жінки.

Виїжджали і на розмінування. Так протягом доби піротехнічними підрозділами ДСНС ліквідовано 72 вибухонебезпечних предметів. А окупаційні війська продовжували обстрілювати територію області.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
За добу ворог обстрілював населені пункти: Куп’янськ, Стрілеча, Дворічна, Кислівка, Котлярівка та інші. У Дворічній поранення зазнав та був госпіталізований 43-річний чоловік.

Українські бійці продовжують тримати оборону. На лінії зіткнення точаться визвольні бої. За інформацією Генштабу, ЗСУ міцно триймають позиції завдаючи загарбникам втрат.

ОСТАННІ НОВИНИ: