Харків шукає волонтерів: куди можна долучитися (відео)

12.08.2022 15:46   -

Волонтерство – важлива справа, особливо під час війни. Саме вони допомагають знайти все необхідне для військовослужбовців ЗСУ та допомагають пересічним громадянам. Оскільки обсяги робіт зростають, Харків шукає волонтерів, які займатимуться гуманітарною місією та допомогатимуть комунальникам.

Долучись до необхідної та важливої справи сьогодення. У Харкові триває масштабний набір волонтерів. Молодіжна рада при міському голові шукає тих, хто зможе допомогти харків’янам, сама ж організація займається волонтерством з початку повномасштабного вторгнення.

З кожним днем ми робимо все більше і тепер хочемо створити величезну харківську родину волонтерів. Для цього ми розпочинаємо великий набір у нашу команду!
Ми чекаємо саме на ТВОЮ заявку! Нема різниці — ти студент або підприємець, вчителька чи зірка театру. Якщо тобі небайдужа доля харків’ян та міста — долучайся до нас!

Волонтерська робота поділена на гуманітарний напрям та допомогу комунальникам.

◦ обдзвін людей;
◦ підготовка підвалів до зимового періоду;
◦ допомога на наших складах гумдопомоги;
◦ та багато інших корисних та цікавих завдань!

Бажаний напрям роботи можна обрати, заповнюючи заяву. Саму ж форму можна знайти у телеграм каналі Харківської міської ради. До речі, людина, яка знаходиться не у Харкові також може долучитися до волонтерства, а ще бажаючі мають вказати, скільки часу вони готові приділяти цій справі.

Яна Щетиніна, Олександр Хроль