Харків’яни можуть долучитися до вигнання РФ з ООН. Як це зробити. Відео

11.01.2023 19:33   -

Геть РФ з ООН. Така петиція наразі зареєстрована на ресурсі «Change.org». І кожен, хто хоче справедливості, має змогу її підписати на відповідному сайті

Автори пропозиції вважають, що це є шансом покласти край найбільшому обману в історії міжнародної політики – незаконному перебуванню Російської Федерації у складі ООН. Більш того за нинішнім статусом в ООН Росія не є ні частиною Ради Безпеки, ані членом ООН, адже не пройшла процедуру вступу в ООН, згідно зі статтею 4 Статуту ООН. Там посилаються на 23 статтю  Статуту Організації Об’єднаних націй, згідно якої Росія не є постійним членом Ради Безпеки. Більш того, у нинішньому Статуті ООН сказано, що Радянський Союз ще існує, а Росія взагалі не згадується.

“Ми просимо Антоніу Гутерреша та ООН надати документи, які засвідчують підстави членства Російської Федерації в ООН. У разі відсутності таких документів – ми вимагаємо припинити фіктивне членство Російської Федерації в ООН. Двері ООН для Російської Федерації мають бути зачинені, тому що для вступу до ООН, Російська Федерація, відповідно до 4 статті Статуту ООН, повинна зупинити агресивну війну в Україні та повернутись до міжнародно визнаних кордонів. Тільки миролюбиві держави можуть стати членами ООН”, – йдеться у тексті петиції.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Долучитись до підписання петиції про вигнання рф з ООН і РадБезу закликає і Харківський міський голова Ігор Терехов.

Харків‘яни, підписуйте! Давайте зробимо добру справу – покладемо край незаконному перебуванню рф у складі ООН. Кожен із нас може взяти участь у вигнанні терористів з ООН і РадБезу!  Право на вето – не може бути правом на вбивство!

Наразі петиція про вигнання російської федерації з ООН недобрала до потрібної кількості – трохи більше ніж 40 тисяч підписів. Ціль зібрати – триста тисяч. У разі  якщо буде досягнута позначка в 300 тисяч підписів, то ця петиція стане однією з найбільш підписуваних на Change.org.

ОСТАННІ НОВИНИ