Харків і область 9 лютого. Обстріли, пожежі, жертви, бої

09.02.2023 12:27   -

Харківщина щодня під вогнем окупантів. Минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів області. У районах Котлярівки та Табаївки ворог застосовував бойову авіацію.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Внаслідок масованих обстрілів Чугуївського району поранення отримали та були госпіталізовані 5 цивільних осіб, у тому числі дитина.
У Вовчанську пошкоджені багатоквартирні та приватні житлові будинки, сталися пожежі, пошкоджено будівлю підрозділу ДСНС.
У смт Дворічна Куп’янського району внаслідок обстрілу загинули 2 людей. У Куп’янську обстрілами пошкоджені приватні житлові будинки.

За даними ДСНС, в області зафіксована одна пожежа, спричинена обстрілом.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
07:40 агресор завдав чергового обстрілу міста Куп’янська. Сталася пожежа на даху приватного житлового будинку, горіли домашні речі на площі 65 кв.м. Постраждалих немає.

Також протягом доби рятувальники 9 разів виїжджали на перевірку місць ворожих обстрілів.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Було зруйновано дах та стіни 6-ти багатоквартирних житлових будинків, а також декілька приватних домогосподарств. На щастя обійшлось без постраждалих.

На Харківщині триває розмінування деокупованих територій, звітують у ДСНС

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 25 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Мінна небезпека в області висока. Будьте обережними! Як інформують у штабі оборони, на лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Наші захисники надійно тримають позиції та дають відсіч ворогу.

ОСТАННІ НОВИНИ