Харків і область 8 лютого. Обстріли, пожежі, жертви, бої

08.02.2023 11:50   -

І знову Харків під обстрілом. 7 лютого, близько 23:00 ворог завдав ракетного удару по центру Харкова. 4 ракети, попередньо С-300, влучили у об’єкт цивільної промисловості. Зруйновано будівлі, сталася масштабна пожежа, інформують у мерії та штабі оборони. Також зафіксовані удари в землю на території Центрального парку міста. На щастя, ніхто не постраждав. Ліквідація наслідків ударів триває.

Протягом доби окупанти не припиняли масовано обстрілювати і область.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вовчанськ, Куп’янськ, Дворічну, Стрілечу, Ветеринарне зазнали найбільших руйнувань.
У Вовчанську внаслідок артобстрілу отримала поранення та була госпіталізована дівчина 16-ти років; 74-річна жінка, на жаль, загинула.
Повторні пошкодження внаслідок обстрілу отримала міська лікарня Вовчанська, сталася пожежа. Один з осколків влучив у автомобіль “швидкої”, яка везла пацієнта. В авто – без постраждалих.

Як звітують рятувальники, протягом доби зафіксовано три пожежі, спричинені ворожими обстрілами.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Близько 13:50 на даху міської лікарні Вовчанська сталася пожежа. Її площа склала біля 15 кв.м. Також від вибуху постраждав легковий автомобіль.
О 17:40 після обстрілу селища Куп’янськ-Вузловий загорілись 2 гаражі на площі 100 кв.м. Також повністю зруйновані 6 таких же гаражів та 10 зазнали пошкоджень.
Також вночі у Харкові був вражений ракетами промисловий об’єкт, де сталася пожежа. На місці працювали 6 одиниць техніки та 30 чоловік особового складу ДСНС.

На лінії зіткнення тривають запеклі бої, повідомляють у штабі оборони. Українські бійці тримають своїх позиції та завдають окупантам втрат.

ОСТАННІ НОВИНИ