Харків і область 7 вересня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

07.09.2022 13:04   -

196йдень протистояння російській навалі. Ворог не припиняє обстрілювати Харків. Після опівночі пролунали вибухи.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
В половину первого ночи ракетный удар по Харькову. Пока известно о прилетах в Немышлянском районе. По предварительной информации там горят несколько авто и производственное здание.
Еще несколько мест возможных прилетов проверяют спасатели. О жертвах или пострадавших на данную минуту информации нет.)

Вже вранці служби швидкого реагування повідомили, що одна з ракет влучила у двоповерхову будівлю, загорілася автомийка, яка була поруч, пошкоджені кафе, крамниці, автомобілі. Друга ракета влучила в землю. Попередньо – без постраждалих.
По області під обстрілом знову населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів. Є руйнування житлових будинків, господарських споруд.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Сьогодні близько 4-ї години ранку зафіксували ракетний удар у м. Зміїв Чугуївського району, ракета влучила в землю поблизу лікувальної установи. На щастя, ніхто не постраждав.

Підрозділи держслужби з надзвичайних ситуацій за добу ліквідували наслідки трьох масштабних пожеж, спричинених обстрілами, одна з них сталася у Харкові.

ГУ ДСНС У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
О 00:41 рятувальники Немишлянського району виїздили на гасіння пожежі від ще одного влучання рашиської ракети. Цього разу вона влучила у будівлю автомийки, яка горіла на площі 50 кв.м. Вогонь загасили за годину.

Тривають у Харкові і аварійно-рятувальні роботи у зруйнованих рашиськими ракетами будівлях.

ГУ ДСНС У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Вчора до 18:00 тривали аварійно-рятувальні роботи в п’ятиповерхівці, що у Київському районі. Нагадаємо, що там вогнеборцям вдалось врятувати 3 людей.
Також верхолази ДСНС продовжували проводити рятувальні роботи у зруйнованому Будинку друку, що у Немишлянському районі Харкова.

На жаль цієї доби на Харківщині є поранені, повідомляють в штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вчора внаслідок ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району отримали поранення 2 людей – 45-річний чоловік та 17-річний хлопець.
У Богодухівському районі поранення отримали 41-річна та 51-річна жінки. Стан постраждалих – легкий та середній.

Запеклі бої на Харківщині тривають. Ворог продовжує інтенсивно обстрілювати позиції наших військових, ЗСУ завдають ударів у відповідь.