Харків і область 6 грудня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

06.12.2022 13:00   -

Харківська область знову під ударом окупантів. Під артилерійськими обстрілами три райони регіону: Чугуївський, Харківський та Куп’янський.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
На жаль, внаслідок обстрілів росіян у с. Обухівка, що в Куп’янському районі, загинув 68 чоловік. Є пошкодження приватних домоволодінь, господарчих споруд, складських приміщень. Добровільна евакуація з Куп‘янщини у більш безпечні місця області триває. Місцева влада спільно з волонтерами евакуювали вже 217 людей, ще 68 заявок в роботі.

Співробітники ДСНС протягом доби здійснили 35 оперативних виїздів.

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
О 19:43 надійшло повідомлення про раптове зникнення неповнолітньої дитини у с. Крутоярівка Кегичівської територіальної громади. До пошуків негайно долучились рятувальники. Станом на ранок пошуки тривають. Зранку на місце події направлено зведений загін ГУ ДСНС України у Харківській області у складі рятувальних і водолазних підрозділів.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 131 вибухонебезпечний предмет. А в області тривають запеклі бої. За інформацією Генштабу, противник продовжує тероризувати мирні населені пункти Харківщини.

АНДРІЙ КОВАЛЬОВ РЕЧНИК ГЕНЕРАЛЬНОГО ШТАБУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
На Слобожанському напрямку противник продовжує утримувати свої війська в прикордонних районах Бєлгородської області. Обстрілів з танків, мінометів, ствольної артилерії зазнали райони населених пунктів Волохівка, Вільхуватка, Дворічна, Красне, Огірцеве, Стариця, Стрілеча, Тернова Харківської області.
На Куп’янському напрямку противник веде оборону. Здійснив обстріли з танків, мінометів та ствольної артилерії районів населених пунктів Берестове, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Піщане, Крохмальне Харківської області.