Харків і область 4 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

04.01.2023 12:00   -

Тривають обстріли прикордонних населених пунктів у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах області, звітують у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Зокрема, під вогнем перебували Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Дворічна та інші. У Вовчанську пошкоджені будинки, у смт Дворічна постраждали пожежні автомобілі.

За даними ДСНС, пожеж через обстріли не зафіксовано. Але, як повідомляють медики, є постраждалі серед мирного населення.

ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДДОПОМОГИ
У Куп’янському районі протягом доби поранення зазнали 2 чоловіки 42-х та 72-х років. Вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості.

На деокупованих територіях Харківщини триває розмінування.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 76 вибухонебезпечних предметів.

За інформацією генштабу, на лінії фронту обстановка без суттєвих змін. Українські сили оборони надійно тримають свої позиції та дають ворогу рішучу відсіч.

ГЕНШТАБ ЗСУ
Ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, ознак формування його наступальних угруповань не виявлено. Обстріляв райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ і Амбарне на Харківщині.
На Куп’янському напрямку вогневого впливу зазнали Новомлинськ, Дворічна, Куп’янськ, Котлярівка і Табаївка Харківської області.

ЧИТАТЕ ТАКОЖ: