Харків і область 30 грудня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

30.12.2022 12:45   -

Харків під ракетним ударом ворога. Є прильоти в об’єкти інфраструктури Харкова та області, повідомляють у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
На жаль, внаслідок ворожої ракетної атаки загинуло 2 цивільних чоловіків 55 та 54 років, чоловік 52 років госпіталізований з пораненням. Його стан медики оцінюють як важкий.
Також протягом доби ворог обстрілював з артилерії населені пункти, що розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф в Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. На жаль, в Куп’янську через ворожий обстріл загинув 60-річний чоловік.

Щодо пожеж, то через обстріли сталася одна пожежа, інформують рятувальники.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Пожежа, спричинена ворогом, зафіксована в селищі Дворічна. Окупанти влучили у житлову двоповерхівку, в якій загорілась одна з квартир. Площа пожежі склала 15 кв.м. Постраждалих не виявлено.

Чотири рази рятувальники виїздили на перевірку територій, щойно обстріляних військом окупантів.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Ворог бив по Харкову, Куп’янську, с. Слобожанському та с. Котляри. Вражені об’єкти критичної інфраструктури, приватне підприємство, приватне домоволодіння. Виявлено двоє загиблих людей.

В області триває гуманітарне розмінування. За добу вилучено та знешкоджено 29 вибухонебезпечних предметів.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Втім, мінна небезпека залишається дуже високою. В с. Сніжнівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік 43 років. Він госпіталізований з пораненнями в стані середньої тяжкості.

На лінії зіткнення тривають бойові дії, інформують у штабі оборони.Наші захисники дають гідну відсіч окупантам, знищуючи живу силу та техніку ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: