Харків і область 29 жовтня. Обстріли, пожежі, жертви, бої (вiдео)

29.10.2022 13:42   -

У Харкові тихо. Триває відновлення пошкодженої ворогом критичної інфраструктури. А от обстрілювати прикордонні райони окупанти не припиняють. Повiдомляють Харьковские известия.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Чугуївського, Харківського та Куп’янського районів Харківської області.

В м. Вовчанськ внаслідок обстрілів пошкоджено господарчу споруду, в смт Дворічна – житлові будинки, сталися пожежі.

Як звітують у ДСНС, протягом доби трапилось 3 пожежі, спричинені ворожими обстрілами.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

2 – у селищі Дворічна, 1 – у м. Вовчанську. Горіли приватні будинки та господарчі споруди.))

За даними медиків є цієї доби і постраждалі через обстріли серед мирного населення.

ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

В Куп’янському районі поранення отримали дві жінки 43 та 40 років, і один 60-річний чоловік. На деокупованих територіях тривають аварійно-відновлювальні роботи та розмінування.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 413 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міст Куп’янськ та Ізюм рятувальники доставили 20 т води. На лінії зіткнення точаться визвольні бої. Українські військові впевнено відсувають ворога та завдають йому значних втрат, повідомляють у штабі оборони. Наразі дії наших захисників успішні, під контроль України повертається все більше територій. В інституті вивчення війни зазначають, що навіть мобілізовані росіяни, які прибудуть в Україну в листопаді, не змінять хід війни.

ІНСТИТУТ ВИВЧЕННЯ ВІЙНИ

Розгортання ( 41 тисячі мобілізованих) не призвело до значного збільшення бойової потужності Росії. Таким чином, розгортання додаткових 110 тисяч або близько того мобілізованих в бойових частинах навряд чи змінить траєкторію війни.